Trajal za prekid lošeg niza (VIDEO)

IVANJICA – Javor Matis posle dva uzastopna poraza gostuje u Kruševcu i to će biti još jedno teško gostovanje, jer je Trajal pokazao da zna da bude neugodan protivnik.

Javor Matis je ušao u crnu seriju, jer je od poslednje četiri utakmice čak tri izgubio. Pored toga zabrinjava i veliki broj golova koje su Ivanjičani primili na utakmicama protiv rivala koji, kao i oni pretenduju na jedno od dva mesta koja vode u Super ligu. Javor Matis jeste najefikasnija ekipa Prve lige Srbije sa 39 golova ali primiti čak 10 u četiri utakmice je luksuz. Protiv TSC-a tri za samo 25 minuta i već tada je utakmica bila rešena bez obzira što je Marković svojim 15 golom u sezoni smanjio na 3:1. Tufegdžić smatra je je poraz od Bečeja 1918 mnogo uticao na poraz o TSC ali do kraja ove polusezone ima još četiri kola u ritmu nedelja – sreda – nedelja i treba se okrenuti tim obavezama.

Po rečima Jovana Marinkovića ekipa jeste iznenađena poslednjim rezultatima ali je i dalje prisutna glavom. Nije lako igarti sa saznajem da ne ide kako treba, a na igračima je da prebrode trenutnu krizu i do kraja prvenstva osovijiti maksimalno koliko se može.

Svi igrači su spremni za utakmicu protiv Trajala. Nema povređenih, suspendovanih tako da će Tufegdžić i Milović moći da izaberu najboljih i najspremnijih 11 za meč u Kruševcu. Utakmicu će suditi Andrija Stojanović iz Beograda, pomažu mu Ivan Krstić iz Jakova i Nenad Radoičić iz Vrčina. Utakmica se igra u nedelju od 13 sati.

You may also like...