TO Zlatibor učestvuje na sajmu u Berlinu

ZLATIBOR-Na jednoj od najvećih turističkih berzi sveta  Sajmu turizma u Berlinu  od 7-11.marta  učestvovaće i  Turistička organizacija Zlatibor u okviru štanda Turističke organizacije Srbije.

Posetioci te smotre aktuelnih dometa u svetskom turizmu moći će da se upoznaju sa bogatstvom i raznovrsnošću celokupne turističke ponude Zlatibora , pre svega prirodnim bogatstvima, kulturno-istorijskim nasleđem, kao i sa smeštajnim i sportskim kapacitetima te ostalim sadržajima i atrakcijama kojima planina raspolaže.
Poslednjih godina Srbija je kao turistička destinacija sve interesantnija nemačkim turistima. Oni u bogatstvu i raznovrsnosti srpske turističke ponude prepoznaju i Zlatibor kao jedan od najperspektivnijih naših centara, što pokazuje i konstantan porast broja gostiju iz ove razvijene evropske države.
Pored turističkog tržišta Nemačke, sajam u Berlinu je prilika da se Zlatibor predstavi i velikim svetskim turoperatorima , jer je berlinski “ITB“ mesto okupljanja najvećih kompanija iz sveta turizma,saopšteno je iz TO Zlatibor.

You may also like...