Stamatović predao RIK-u 13.500 potpisa za kandidaturu (video)

BEOGRAD – Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, predao je RIK-u više od 13.500 potpisa za kandidaturu za predsednika Srbije.

Obraćajući se novinarima posle predaje kandidature, Stamatović je kazao da je „časna i uspravna Srbija danas zabeležila prvu pobedu uprkos žestokim saplitanjima“.

„Više od 13.500 hrabrih građana je dalo potpise za domaćinsku Srbiju. Mi nastavljamo korak po korak, da štitimo narodnu i državnu imovinu ka konačnom cilju. Iz naroda smo krenuli, zajedno sa narodom borićemo se do kraja da sačuvamo tradicionalne vrednosti“, kazao je Stamatović.

On je najavio da će tokom kampanje nastojati da „probudi četiri miliona građana Srbije koji danas spavaju“. „Do sada smo se borili sa notarima da prikupimo potpise, a sada krećemo u kampanju. Ovaj maraton smo trčali sa bukagijama dok su ostali kandidati imali najsavremeniju opremu. Svakodnevno obilazimo Srbiju, ne obaziremo sa na one partije koje imaju već formirano biračko telo, naša baza će biti četiri miliona građana koji danas spavaju“, kazao je predsednik Opštine Čajetina.

Kandidaturu Stamatovića za predsednika Srbije podržali su i bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović i pisac Ljubivoje Ršumović.

 

You may also like...