SNS:Od 21.juna novi tim na čelu Užica (VIDEO)

UŽICE-Kandidati za odbornike na listi „Aleksandar Vučić-za našu decu“ u Užicu razgovarali su danas na štandu na Gradskom trgu sa građanima o problemima u gradu.Aerozagađenje i rešavanje problema parking mesta su ono što Užičani smatraju prioritetima u radu buduće gradske vlade.

„Svako njihovo pitanje,predlog,problem je pravac koga ćemo se čvrsto držati nakon završenih izbora.A od 21.juna grad Užice će voditi potpuno novi tim odgovornih,savesnih i požrtvovanih ljudi“ ,rekla je prva na listi Jelena Raković Radivojević.

Kandidat za odbornika Petar Todosijević istakao je da građanima u Užicu pored aerozagađenja i nedovoljno parkinga,smeta i dužina izvođenja infrastrukturnih radova u gradu.

„Ono što treba naglasiti je da Užičani smatraju da samo naša lista može ,uz podršku Vlade Srbije,da reši sve te probleme“ ,istakao je Todosijević.

Joviša Starčević ,takođe kandidat za odbornika ,podsetio je da je trenutno autoput udaljen od Užica 60 kilometara,a da će do kraja naredne godine biti 25 kada dođe do Požege,kao i da je posle u planu izgradnja autoputa do Kotromana,preko Užica,što je značajno za privredu ovog grada.

„Užička privreda će znati da iskoristi tu šansu,a autoput će dovesti ,nadamo se i jednog velikog investitora u naš grad.Tim koji bude vodio Užice posle izbora učiniće sve da javni sektor bude na usluzi svim građanima i privredi i da se u Užicu obrazuju mladi i stručni kadrovi,koji su neophodni za razvoj privrede“,naglasio je Starčević.

Lista za lokalne izbore koalicije „Aleksandar Vučić-za našu decu“ biće pod brojem 1 na glasačkom listiću u Užicu.

You may also like...