Sneg „iznenadio“ (video)

UŽICE – Užice je osvanulo pod snežnim pokrivačem, sneg od sinoć neprestano pada.Na sedam  stepeni ispod nule, vožnja je otežana, zbog snega koji neprestano pada i  prekriva  i kolovoz. 

cistac snegaSneg u Srbiji pada od sinoć i nastaviće da pada celog dana, praćen je veoma niskom temperaturom i jakim vetrom, pa su uslovi za vožnju loši. 
Preporučuje se vozačima da, ukoliko moraju na put, ne kreću bez zimske opreme.
Preko Zlatibora i Kadinjače saobraćaj se odvija usporeno, trenutno nema zastoja na putevima, a ekupe Putevi Užice su na terenu.

 

U Bajinoj Bašti sneg intezivno pada od noćas i dostigao je visinu i do 20 cm. 
Ulice i putevi su prohodni, ali je neophodno korišćenje zimske opreme.
Na području Nove Varoši i Ivanjice u planinskom predelima sneg pada od sinoć i visina snežnog pokrivača, na pojedinim visinskim zonama, trenutno iznosi preko 20 cm.
Maksimalan oprez u vožnji se savetuje na putnom pravcu Užice – Čajetina – Nova Varoš – Prijepolje, gde je neophodno striktno pridržavanje postavljene saobraćajne signalizacije, prilagođavanje brzine uslovima na putu, jer ima i pojave odrona.
Zabrana za šlepere i kamione važi na putnom pravcu Užice – Novi Pazar – Sjenica, a dodatni problem pravi vetar jakog inteziteta, obavezno je korišćenje zimske opreme i strogo pridržavanje zimskim uslovima na putu.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.