Radovi na putnoj infrastrukturi u Krčagovu i Carini

UŽICE-U dve gradske mesne zajednice, Krčagovo i Carina, trenutno se izvode radovi na putnoj infrastrukturi vredni oko 7 miliona dinara. Reč je o nekoliko putnih pravaca koji se asfaltiraju udruženim sredstvima grada i meštana, kao i sanaciji ulica kroz koje je ranije prošla gasovodna mreža. Prema rečima gradonačelnice Užica Jelene Raković Radivojević, u ovoj građevinskoj sezoni radilo se u gotovo svim delovima grada, a radovi će biti nastavljeni sve dok to vremenski uslovi budu dozvoljavali.

Foto.grad Užice

“Ulica Tanaska Rajića jedna je od četiri u KrčagovU u kojima se izvode radovi na asfaltiranju novih putnih pravaca po ugovorima sa građanima. Kako je problem meštana ovde bio i neasfaltiran put do lokalnog groblja izdvojili smo dodatna sredstva i asfaltirali i tu deonicu u dužini od oko 60 metara. Takođe, ovde u Krčagovu radimo i jedan putni pravac u Vrelima, a radovi se izvode i u ulicama Sarića Osoje i Petra Lekovića.Prethodnih dana uradili smo kompletno presvlačenje većeg dela Kolubarske ulice i trenutno izvodimo radove na sanaciji prekopa od gasa u ulicama Olge Đurović i Carinskoj, dok je u prethodnom periodu sanirana ulica Župana Brajana”,rekla je Radivojevićeva.

Gradonačelnica je podsetila i da je tokom ove građevinske sezone urađena kompletna rekonstrukcija nekoliko ulica u Turici i na Terazijama, kao i rekonstrukcija dela Nemanjine i dela Ulice Marije Mage Magazinović.

Foto.grad Užice

“Radili smo i nekoliko ulica u Gradskoj opštini Sevojno i gotovo da nema dela grada u kome se nije radilo na sanaciji udranih rupa i oštećenja. Trudimo se da u skladu sa budžetskim sredstvima i prvenstveno na osnovu zahteva građana radimo u svim gradskim mesnim zajednicama. I na kraju, podsetiću vas veliki deo posla biće urađen naredne godine realizacijom LID projekta u okviru kog ćemo sredstvima u iznosu od 1,7 miliona evra rekonstruisati kompletno glavne gradske saobraćajnice”,istakla je Radivojevićeva.

I ovom prilikom gradonačelnica je sa meštanima razgovarala o problemima sa kojima se suočavaju i njihovom rešavanju.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.