Prva od sedam (VIDEO)

IVANJICA – Prva od sedam utakmica u Super ligi koje će odrediti konačan plasman, kako u plej ofu tako i u plej autu, kreću ovog vikenda.

Javor Matis startuje u Surdulici protiv Radnika koji je pre dve nedelje ugostio Ivanjičane i u toj utakmici Radnik je osvojio sva tri boda. Sada su bodovi podeljeni, i sve ekipe u plej autu su u šest bodova razlike gde će svaka utakmica nositi veliki značaj. Ivanjičani će pokušati da donesu neki bod sa strane, ali ono što je važnije svi bodovi koji budu na talonu na domaćem terenu tu moraju i ostati. Svi u klubu su toga svesni i od subote se kreće u ostvarivanje cilja zvani opstanak.

Aleksa Amanović je jedan od najstandardnijih igrača Javor Matisa. Kontroliše prostor duž leve aut linije i ne samo da stiže da zatvori prilaze svom golu već je veoma aktivan i u fazi napada. Svestan je značaja ove utakmice, dobro poznaje rivala tako da iznenađenja oko sastava i taktike neće biti.

Utakmica između Radnika i Javor Matisa igra se u subotu od 18 sati. Sudiće Igor Stojilković  a pomagaće mu Milan Mihajlović i Uroš Stojković.

You may also like...