Petar Vujadinović novi sekretar Skupštine grada

UŽICE-Petar Vujadinović,dosadašnji načelnik Gradske uprave za poslove organa grada,opštu upravu i društvene delatnosti,imenovan je za novog sekretara Skupštine grada.Na poslednjem zasedanju odbornici su verifikovali imenovanja Slavice Stefanović  za direktora Narodnog muzeja i Danijele Đorđević Arsić za direktora TO Užice. Za članove  Lokalnog antikorupcijskog foruma  grada Užica   postavljeni su Dragoljub Zorić, doktor književnih nauka, Matija Matović, majkrosoft inženjer i Ivan Matić, diplomirani inženjer metalurgije.

Užički odbornici prihvatili su i godišnje programe rada Turističke organizacije, TO regije Zapadna Srbija, Dečijeg odmarališta „Zlatibor“, kao i izmene i dopune programa poslovanja Bioktoša, Vodovoda, Stana, Dubokog i Gradske toplane.

Prihvaćeni su i godišnji izveštaji o radu u prošloj godini gradskih ustanova i to Muzeja, Pozorišta,  Biblioteke, Istorijskog arhiva, Galerije, GKC-a i Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju.

Usvojeni su i izveštaj o radu Zelenog saveta u prošloj godini i Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta radi davanja u zakup, kao i određivanje nadležnog organa koji će taj postupak sprovesti.

You may also like...