Pozitivno Užice:Napad u Gradskoj kući produkt situacije u društvu

UŽICE-Pokret Pozitivno Užice najoštrije osuđuje incindent koji se  dogodio u Gradskoj kući i očekuje brzu i efikasnu istragu nadležnih organa.

 

Kod  Užičana koji žive  na ivici egzistencije, koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, ovaj događaj je uneo dodatni strah i nevericu i stvorio osećaj nesigurnosti,navodi se u saopštenju.
Istražni organi su dužni da utvrde razloge i pojedinosti , ali svima je jasno da ovaj incindent ima duboke korene u trenutnoj situaciji u našem društvu  i  nakaradnom načinu funkcionisanja lokalne vlasti,ističe ovaj pokret.
U ovom užasnom događaju , jedina svetla tačka je naš sugrađanin, Milan Đokić, koji je zaštitio, goste Užica, rizikujući svoj život.
Upozoravamo lokalnu vlast da će  ako nastavi  sa  ovakvom politikom, sa ovakvim kadrovima, tvrdoglavo odbijajući da razreši funkcionere koji  protiv zakona imaju  više funkcija i primaju više plata, štiteći javašluk  u javnim preduzećima,  izazivati još veće nezadovoljstvo i bes  kod Užičana koje može kulminirati novim neželjenim događajima,ističe se u saopštenju Pokreta Pozitivno Užice.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.