Ponuda koja se ne odbija

SRBIJA – Ponuda koja se ne odbija – Meridian ti poklanja 2000 dinara za vrhunsku zabavu. Svaki put kada pomislite da ne može biti bolje, kladionica Meridian vas razuveri. Osim fantastičnih promocija i bonusa na koje su igrači već navikli, očekuje ih još jedan poklon – do sada neviđen!

Za nezaboravnu letnju sportsku i onlajn kazino avanturu, Meridian je spremio fenomenalno iznenađenje – bonus 2000 dinara! Sve što je potrebno da uradite je da napravite nalog na meridianbet.rs, tamo vas odmah čeka poklon bonus od 1000 dinara.

Bonus 500 dinara igrači mogu da iskoriste za standard ili uživo klađenje na sportsku ponudu, esport, Lucky’s 6, Brojeve ili na najnoviju ultra popularnu igru – Lucky 5! A tu je i vrhunski bonus na broj parova, pa su ultra veliki dobici na vidiku.

Za perfektnu onlajn slot zabavu u Meridian online kazinu tu je bonus 500 dinara uz koji možete da zavrtitite neku od fantastičnih igara iz bogate ponude onlajn i mobilnih slotova, uživo ruleta, blackjacka i pregršt drugih igara!

Međutim, to nije sve! Kako bi se igrači kvalifikovali za dodatni bonus od 1000 dinara, potrebno je da deponuju novac u iznosu od 1000 dinara i taj novac obrnu 10 puta na sportskom klađenju, nakon čega ih čeka još jedan poklon jer kladionica Meridian je kuća najvećih bonusa!

Lansiraj zabavu u velikom stilu uz do sad neviđeni poklon paket dobrodošlice samo u kladionici Meridian!

You may also like...