Počeo 38. sajam turizma (video)

BEOGRAD-Na Beogradskom sajmu počeo je 38.Međunarodni sajam turizma na kome će se predstaviti više od 1150 izlagača iz 55 zemalja.

sajam turizma 2016 1Sajam je otvorio premijer Aleksandar Vučić koji je rekao da je Srbija bezbedna i sigurna za sve koji žele da uživaju u turističkim potencijalima naše zemlje i da su dobrodošli svi i sa istoka i zapada i prijatelji iz Amerike,Rusije,Kine i Evrope.
Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Slovenija,a po prvi put učestvuju Namibija i Malezija.
Pod sloganom Gde još niste bili,u šest izložbenih hala predstaviće se najznačajnije turističke organizacije,agencije,turoperatori,hoteli,planinski centri,banje,jezera,gradovi,regije i zemlje sa svih kontinenata i ponuditi aranžmane za predstojeću turističku sezonu.
Izlagači i ove godine će posetiocima ponuditi niže cene i do 40 odsto.
Turistička organizacija regije Zapadna Srbija nastupa i ove godine na zajedničkom štandu
Na njihovom štandu predstaviće se proizvođači sa teritorije Zlatiborskog okruga koji su budući nosioci žiga kvaliteta Planinski doručak,kao i proizvođači iz prekograničnih regiona Zapadnog Balkana Drina-tara i Drina-Sava.
Turistička organizacija Zlatibor na ovogodišnjem sajmu predstavlja nove sadržaje za predstojeću letnju sezonu poput Dino parka,novih hotela,najavljuju Hills up festival,a potpisaće i Protokol o sardnji sa FK Crvena zvezda u realizaciji škole fudbala mlađih kategorija.

38.Međunarodni sajam turizma u Beogradu traje do 21. februara,a organizatori očekuju da će ga posetiti 75.000 posetilaca.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.