Počela ski sezona na Torniku (video)

 

TORNIK-Počela je ski sezona u ski centru Tornik . Skijašima i borderima na raspolaganju je šestosedna žičara i staze Čigota i Tornik, kao i bob na šinama.Cene prošlogodišnje.

Vršilac dužnosti direktora Skijališta Srbije Dejan Ćika rekao je da je ovo preduzeće spremno dočekalo početak sezone.

„Sistem za veštačko osnežavanje radio je bez prestanka kako bismo ski centar Tornik što pre pustili u rad. Trenutno na stazama ima oko 30 centimetara utabanog snega“, dodao je Ćika.

Još danas  je skijanje na Torniku besplatno, a u subotu i nedelju važiće popust od 70 posto na cenu ski karta.

Ove sezone će skijaši i boredri moći da iskoriste promotivne periode u okviru promocije “Tvoja ski zona”, kada će se prodavati trodnevne i četvorodnevne karte sa popustom od 20 posto. Prvi termin je od 25. jaunara, a nakon čega slede još tri termina tokom sezone.

„U narednom periodu ćemo se truditi da maksimalno iskoristimo temperature u minusu i da pravimo sneg kako bismo pustili ski centar u rad punim kapacitetom“, istakao je Ćika i izrazio nadu da će ova sezona biti uspešnija od prošlogodišnje rekordne na Torniku ,kada je bilo 96 skijaških dana.

Radno vreme skijališta je od 9 do 16 časova.

Iz turističke organizacije Zlatibor kažu da će špic sezone na Zlatiboru i Torniku biti od Nove godine,kada se na ovoj planini očekuje oko 30 hiljada gostiju.

 

 

You may also like...