Pobeda jedina opcija

IVANJICA – Fudbaleri Javor Matisa poraženi su u prvom kolu Superlige, a već u sredu od 19 sati dočekuju uvek neugodni kruševački Napredak.

Mladost savladala Javor Matis 2-1
Foto: ZooMUE

Slaba energija i manjak hrabrosti na početku prvenstva kada bi naboj trebao da bude na mnogo većem nivou, donele su Javor Matisu prvi poraz i to u komšiluku, u Lučanima. Ništa nije vredelo što su se na trenutak golom Zvekanova vratili u igru, bodovi su pripali domaćoj ekipi. Vremena za kukanje nema jer već u sredu se igra novo kolo, u kom Javor Matis dočekuje neugodni Nparedak iz Kruševca.

Vanja Zvekanov je bio strelac jedinog gola za Javor Matis u utakmici protiv Mladosti, ali ne može biti u potpunosti zadovoljan jer je njegova ekipa izgubila. Slaže se sa konstatacijom šefa struke da je ekipa odigrala dva različita poluvremena, što je nedopustivo kada želite dobar rezultat. Na redu je Napredak koji je pokazao kvalitet protiv Partizana, i sigurno dolazi u Ivanjicu da ispravi sve propuste iz prvog kola. S tim što moraju računati na malo hrabriji i otresitiji Javor Matis.

Bondžulić nema kadrovskih problema, svi igrači su spremni za duel sa Napretkom. Publike neće biti, a meč se igra u sredu na stadionu pored Moravice sa početkom u 19 sati.

You may also like...