Petković:Ubedljiva i rekordna pobeda SNS-a

UŽICE-Koalicija „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ okupljena oko Srpske napredne stranke ovom  zahvaljuje se  svim građanima koji su učestvovali na nedeljnim izborima i na taj način ovoj političkoj utakmici dali puni demokratski legitimitet,navodi se u saopštenju predsednuika Gradskog odbora SNS i kandidata za gradonačelnika  Tihomira Petkovića.

tihomir

Petković ocenjuje da je  izborna kampanja u Užicu protekla  u korektnoj atmosferi sa tolerantnim gledištima i prihvatanjem prava na drugačije stavove.
“ Upravo iz tog razloga naša koalicija se zahvaljuje i drugim političkim opcijama i njihovim glasačima na još jednom položenom ispitu demokratske prakse“,kaže Petković.
 Koalicija oko SNS-a je,ističe Petković, ostvarila ubedljivu i rekordnu pobedu.
“ Iskreno se zahvaljujemo Užičanima na podršci zahvaljujući kojoj smo pobedili na 90 od 91 biračkih mesta i osvojili dva i po puta više glasova nego na prošlim izborima uz još jedno javno obećanje da ovu pobedu shvatamo kao veliku obavezu da još više i bolje radimo. 
Ukoliko budem izabran za gradonačelnika Užica obećavam da ću biti gradonačelnik svim građanima Užica. Budućnost našeg grada je u rukama Užičana pa samim tim pozivamo sve da se uključe u naše buduće aktivnosti i da na taj način od Užica stvaramo bolji i lepši grad za život i rad“,navodi se saopštenju predsednika Gradskog odbora Srpske naredne stranke Užice Tihomira Petkovića.
ZooM
 
 

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.