Oprezno na Železničar (video)

POŽEGA – U okviru 18. kola Srpske lige zapad Sloga dočekuje Železničar iz Lajkovca.

Sloga je posle blistave pobede nad Radničkim 1923 doživela poraz na gostovanju u Šapinama i tako dala priliku najbližem rivalu da joj na tabeli pobegne 6 bodova. Jovan Nikitović o tom porazu nije prozborio ni reč jer njegove igrače iz kola u kolo očekuju naredna iskušenja. Prvo na redu je utakmica protiv Železničara iz Lajkovca, ekipe koja se nalazi u donjem delu tabele ali to za trenera Sloge nema nikakav značaj. Lajkovčani su uvek bili nezgodan protivnik u ma kakvom sastavu bili, a u dasadašnjim međusobnim susretima imaju pobedu više. Železničar je u prva dva kola prolećnog dela prvenstva ostvario pobedu i remi tako da će Požežani morati dobro da se pomuče ukoliko žele sva tri boda.

Komandant odbrane i kapiten Sloge Borko Nikolić, kaže da je poraz u Šapinama zaboravljen i da su sve misli okrenute ka narednom meču. Protivnik je analiziran, tačno se zna od koga preti najveća opasnost, a on i njegovi saigrači treba da zatvore sve prilaze svom golu dok na drugoj strani treba pronaći sve rupe u protivničkoj odbrani.

Železničar se neće preterano otvarati i sigurno će svoju šansu tražiti u kontranapadima, a Plazinić, Ćirović i Grujičić će sa ostalim saigračima morati maksimalno da koriste svaku priliku koja im se namesti. Neće biti nimalo lako jer je Železničar pokazao da zna da igra kada je u Zubinom potoku postigao čak četiri gola tako da će biti potrebna i pomoć sa tribina. Utakmica se igra u subotu na stadionu Sloge sa početkom u 14.30.

ZOOM

You may also like...