Možete sve da promenite, ovoga puta olovkom (video)

UŽICE – Građani na ovim izborima imaju priliku da Aleksandru Vučiću daju otkaz i da ga pošalju na biro za zapošljavanje, istakao je kandidat za predsednika Srbije Saša Radulović prilikom posete Užicu.

Radulović naglašava da pokret Dosta je bilo čine pristojni ljudi koji su se ostvarili pre nego što su ušli u politiku, što je u suprotnosti sa političarima koji su, kako je naveo, prethodnih godina ulazili u politiku da bi se ostvarili, zbog čega su građani stekli utisak da su svi političari isti, što kao posledicu ima apatičnost među građanima, njihovo odustajanje jer misle da promene nisu moguće.

– Možete sve da promenite, ovoga puta olovkom. Za razliku od devedesetih godina i Miloševića, iza koga je stajala vojska i policija, danas Vučića ni vojska ni policija ne podnose, ima samo medije koje kontroliše. Ako građani ostanu apstinenti i ako ostanu kod kuće, to garantovano znači da se ništa neće promeniti i da će biti još pet godina mraka, do 2022. godine.

Radulović navodi da teži velikoj izlaznosti u prvom krugu kako bi došlo do drugog kruga predsedničkih izbora u kojem će, kako je naveo, pobediti Aleksandra Vučića.

– Misli da će drugog kruga biti i da imam jako dobre šanse da uđem u drugi krug i pored nameštenih istraživanja javnog mnjenja. Ako neko drugi bude trčao bolju trku od mene i zadobije poverenje građana i uđe u drugi krug, ja ću ga u drugom krugu podržati. Međutim, očekujem i obratno, odnosno ako ja dođem do drugog kruga, očekujem od svih ostalih da me u tome podrže, rekao je Radulović podsetivši na svoje ranije izjave da su izbori prilika za promenu političkog sistema Srbije.  

–  Nakon što pobedim na izborima za predsednika, odmah ćemo imati pad Vlade i nove parlamentarne izbore i priliku da uvedemo red u Srbiju, objasnio je Radulović istakavši da je težio uvođenju reda dok je obavljao funkciju ministra privrede.

–   Nisam uzeo dinar, nisam nikome dao da ukrade dinar, podneo sam ostavku kada dalje nije išlo posle četiri meseca borbe sa Vučićem. Nismo svi isti, neki odu od fotelja kada ne mogu da urade ono što je u interesu građana Srbije, naveo je Radulović i pozvao građane da 2. aprila glasaju za promene.

You may also like...