Olivera Jevtić zbog posledica napada propušta Olimpijske igre (VIDEO)

UŽICE-Svet je kao grom obišla vest da je srpska atletičarka Olivera Jevtić napadnuta tokom trke na 10 kilometara u okviru maratona u Sofiji. Naime, na startu trke nepoznati čovek utrčao je sa strane, jedno vreme trčao s vodećim takmičarima, a onda oborio srpsku dugoprugašicu. Konačno se, nakon napada, javnosti obratila i sama Olivera koja je donela ne toliko dobre vest našoj zemlji.

„U Užice sam iz Sofije stigla u nedelju uveče, već u ponedeljak ujutro obavila sam brojne lekarske preglede, urađeni su snimci glave i kuka. Uprkos bolovima, pokazalo se da ništa nije polomljeno i to je dobra vest. Rečeno mi je da mirujem još 24 časa i da su prognoze dobre. Nažalost, za mene kao profesionalnog sportistu, tu je i ona loša vest: moram odustati od novembarskog nastupa u maratonu, jer povrede iako ne toliko teške, nisu nešto sa čime se trče ta 42 kilometra „,objašnjava Olivera.

„To je bila šansa da izborim plasman za naredne Olimpijske igre. U ovom trenutku nije poznato da li će biti još prilika za to, jer imamo najave da ih iduće godine neće biti“,naglašava Olivera.

Srbija danas

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.