Olimpijska staza 12.juna u Užicu

UŽICE-Olimpijski komitet Srbije i kompanija DDOR osiguranje uz podršku grada Užica realizuju projekat Olimpijska staza, čiji je cilj promocija olimpizma i olimpijskih vrednosti.Takmičenje će se održati 12.juna na Trgu partizana u Užicu.

foto.grad uzice

Ideja projekta je da kroz edukaciju dece, roditelja i uopšte građanstva približi olimpizam i olimpijske simbole građanima Srbije. Učesnici će imati priliku da nauče više o istoriji Olimpijskih igara, uspesima naših olimpijaca i da se kroz promociju fizičke aktivnosti uključe u podršku našim olimpijcima na putu ka Tokiju. Prema pravilima pravo učešća imaju svi građani uzrasta od 7 do 77 godina.

foto.grad uzice

Kviz znanja-Virtuelni olimpijski muzej Stokholm 1912, Poligon spretnosti Peking 2008, Igra memorije -London 2012, Tradicionalne igre-Rio de Žaneiro 2016 i Kviz znanja DDOR- Tokio 2020 čine celine takmičenja koje će biti realizovano 12. juna na Trgu partizana u Užicu sa početkom u 12 časova.

foto.grad uzice

Priprema i realizacija događaja, kako navode organizatori odvijaće se u skladu sa preporukama i merama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba u vezi sa epidemijom virusa kovid 19,navodi se na sajtu grada.

ZOOMUE,uzice.rs

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.