Od danas jeftini prevoz prema Požegi i Zlatiboru

UŽICE -Nova cena karte u autobusima užičkog prevoznika „Zlatan Prevoz“  prema Zlatiboru i  Požegi je 100 dinara.

„Cena karte za Požegu u jednom pravcu bila je 200, a do Zlatibora 150. Od danas je u oba pravca cena 100 dinara uz mogućnost da svaki putnik može da kupi povratnu kartu koja će koštati 150 dinara“, saopštio je vlasnik „Zlatan Prevoza“ Zlatan Mojsilović.
 Pojefitnio je i prevoz za Beogarad za 10 posto, umesto 1400 povrtana autobuska karta koštaće  1260, u jednom pravcu 900, a djačka 600 dinara.
zlatan„Mi smo se na ovaj korak odlučili kako bi vratili putnike koji masovno koriste takozvani „divlji prevoz“, a protiv koga grad ništa ne preduzima. Imamo veće troškove nego pre dve godine, putna infrastruktura se ne održava naročito na putnim pravcima prema selima, u Ribaševini nam se prevrnuo autobus obilazeći rupu na putu, a u Ravnima su iscrtali bele linije, a put nisu okrpili“ pomenuo je samo neke probleme Mojsilović.
Da li će užički penzioneri stariji od 65 godina, kojima povlastice važe do 31. avgusta, i dalje koristiti besplatan prevoz biće dogovoreno na sastanku sa gradonačelnikom Užica koji Mojsilović očekuje u najkraćem roku.
„Očekujem od novog gradonačelnika da nađemo zajednički jezik ili se više pod ovim uslovima neću javljati na konkurs za gradskog prevoznika , a ovaj ugovor ističe u junu 2015. godine“, dodao je Mojsilović.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.