Obnova vrtića u Priboju i Prijepolju

PRIBOJ, PRIJEPOLJE – Opštinama Priboj i Prijepolje, odobreni su projekti za uređenje i sanaciju predškolskih ustanova u iznosu od oko 8,3 miliona dinara. Ugovore sa ministarkom bez portfelja zaduženoj za demografiju i populacionu politiku Slavicom Đukić Dejanović potpisali su predsednici opština Lazar Rvović i Dragoljub Zindović.

Za nabavku nedostajuće opreme za četiri objekta PU Miša Cvijović iz Prijepolja, država je izdvojila 1,1 milion dinara, dok će lokalna samouprava iz svoje kase opredeliti nešto više od milion dinara.

Za uređenje igrališta na otvorenom u objektu Maslačak na Kolovratu i nabavku sprava za igralište namenjeno je iz republičkog budžeta oko 800 hiljada dinara, dok se opština obavezala đa će isti projekat podržati sa 769 hiljada dinara.

Opremanje sale u objektu Duga i nabavka neophodnih sprava koštaće 765 hiljada dinara, uz učešće države od skoro 400 hiljada dinara. Najmanje novca odobreno je za unutrašnje krečenje i uređenje objekta Srce iz Brodareva i to 90 hiljada dinara.

U opštini Priboj Kabinet ministra bez portfelja za demografiju i populacionu politiku, finansiraće investicione radove u dva objekta PU Neven u iznosu od pet miliona dinara, a isti iznos obezbediće i lokalno rukovodstvo.

You may also like...