Novo hapšenje zbog droge

UŽICE-Policija je uhapsila N.G. (1988) iz Užica zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz PU Užice.

Prilikom redovne kontrole u vozilu užičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao N.G, policija je pronašla tri najlon kesice ispunjena praškastom materijom bele boje, sumnjivom na opojnu drogu amfetamin, bruto težine 8,4 grama, dok je u džepu jakne osumnjičenog koja se nalazila na zadnjem sedištu vozila pronašla paket sa tri kese ispunjene istom materijom, bruto mase oko 312 grama, kao i izvesnu količinu novca za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

hapsenje pretnje

Po nalogu sudije za prethodni postupak, policija je prilikom pretresa stana koji koristi N. G. pronašla još četiri tablete leka „lorazepam“ sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i vagicu za precizno merenje. Svi predmeti, praškasta materija, vozilo, ključevi od vozila, saobraćajna dozvola, mobilni telefon i novac su, uz potvrdu, oduzeti.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu, N. G. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu.

You may also like...