Novi konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti (VIDEO)

UŽICE-Grad Užice raspisao je danas Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama u IV zoni i zgradama kolektivnog stanovanja na teritoriji celog grada.Konkurs je otvoren do 6.septembra .

Pravo učešća na konkursu nemaju:vlasnici stambeno-poslovnih objekata, vikend kuća,vlasnici stambenih objekata u IV zoni koji su za svoje objekte u I, II i III zoni koristili sredstva grada Užica za sufinansiranje mera energetske efikasnosti.

Za nabavku i ugradnju materijala za termičku izolaciju spoljnih zidova porodičnih kuća u Iv zoni maksimalno učešće grada i Republike Srbije je do 120.000 dinara s po prijavi, odnosno do 50 odsto ukupne vrednosti radova po prijavi .

Ukupna planirana sredstva grada Užica i minstarstva za ovu meru su 2.400.000 dinara.

Za nabavku i ugradnju stolarije za vlasnike kuća maksimalno učešće grada i Republike Srbije je 80.000 dinara po prijavi, odnosno do 50 odsto ukupne vrednosti radova po prijavi .

Ukupna planirana sredstva grada Užica i minstarstva za ovu meru su 3.100.000 dinara.

Za vlasnike stanova u zgradama kolektivnog stanovanja maksimalno učešće grada i Republike Srbije je 80.000 dinara po prijavi, odnosno do 50 odsto ukupne vrednosti radova.

Ukupna planirana sredstva grada Užica i minstarstva za ovu meru su 9.000.000 dinara.

Za nabavku kotlova na gas za vlasnike porodičnih kuća maksimalno učešće grada i Republike Srbije je do 70.000 dinara po prijavi za kotlove na gas, odnosno do 50 odsto ukupne vrednosti po prijavi .
Ukupna planirana sredstva grada Užica i minstarstva za ovu meru su 3.500.000 dinara.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.