Novi konkurs IBC Zlatibor za start ap preduzetnike

ZLATIBOR – „Inovacioni biznis centar Zlatibor“ raspisao je konkurs putem koga će odabranim kandidatima biti obezbeđena podrška u preduzetništvu putem start ap projekata. Finansijsku i organizaciono- tehničku podršku mogu dobiti isključivo početnici, odnosno lica koja započinju biznis.

Finansijska podrška odnosi se na nabavku neophodne opreme i drugih neophodnih sredstava, a organizaciono-tehnička podrška podrazumeva korišćenje kancelarijskog prostora i opreme u prostorijama centra.

Način apliciranja sprovodi se popunjavanjem obrasca dostupnog na sajtu Inovacionog biznis centra (pod odeljkom: Konkursi), gde se mogu naći potrebni uslovi, kao i spisak potrebne dokumentacije.

Za sve dodatne informacije kandidati se mogu obratiti na brojeve telefona: 031/ 3100 322 ili 064/824 06 45, a takođe i na e-mail: radivoje.misovic@ibczlatibor.rs

Prijave na konkurs sa potrebnom dokumentacijom potrebno je dostaviti zaključno sa 26. aprilom, elektronskom poštom na pomenutu adresu ili standardnom poštom, na adresu: Inovacioni biznis centar Zlatibor D O O , Miladina Pećinara 2, 31315 Zlatibor, sa naznakom “Prijava za start up konkurs”.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.