Nove lokacije na otvorenom za bolji kvalitet turističkih proizvoda “Svuda na otvorenom!”

BERLIN-Na Sajmu turizma ITB u Berlinu učestvovalo je šesnaest predstavnika ključnih zainteresovanih strana, uključujući turističke organizacije, turoperatore, kompanije koje posluju u sektoru turizma, kao i članove Open-Air Everywhere Project tima (PT) iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Foto.Projektni tim Open Air Everywhere

Sajam turizma ITB je vodeći svetski sajam putovanja sa oko 10.000 izlagača iz više od 180 zemalja i regiona. To je mesto gde gradovi, turoperatori, programeri sistema rezervacija, avio-kompanije, hoteli i druga preduzeća koja se bave turizmom predstavljaju sebe i svoje usluge i jedan je od glavnih centara privlačnosti za turističku industriju koja utiče na iskustva putovanja širom sveta.

On učesnicima iz Srbije i Bosne i Hercegovine pruža platformu za promociju svog poslovanja i usluga velikom broju gostiju i posetilaca ITB-a, ali i priliku za umrežavanje i organizaciju B2B sastanaka sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Prilika se koristi za promociju rezultata i aktivnosti Projekta sa fokusom na koncept turizma na otvorenom i zajedničke lokacije prekogranične saradnje u obe zemlje.

Učešće na ITB sajmu je jedna od aktivnosti „Nove otvorene lokacije za bolji kvalitet turističkih proizvoda – svuda na otvorenom!“ Projekat, koji zajednički realizuju Udruženje za razvoj NERDA, Grad Tuzla, Turistička zajednica grada Tuzla i Turistička organizacija zapadne Srbije. Projekat je finansiran u okviru trećeg poziva Programa prekogranične saradnje Srbija – Bosna i Hercegovina 2014 – 2020 (IPA II) koji sufinansira Evropska unija,navodi se u saopštenju projektnog tima projekta Open Air Everywhere.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.