Nekompletni na Metalac (VIDEO)

IVANJICA – Javor Matis na gostovanje u Gornji Milanovac putuje oslabljen ali to ne znači da neće pružiti maksimum.

Raspored je tako hteo da Javor Matis u poslednja tri kola jesenjeg dela prvenstva odigra tri derbi utakmice protiv Sinđelića, Zlatibora i Inđije i sve tri je rešio u svoju korist, što ga je dovelo na prvo mesto Prve lige Srbije. A propozicije takmičenja su takve da se prvenstvo odmah nastavlja i ono za Ivanjičane donosi još jedan derbi, ovoga puta u Gornjem Milanovcu protiv Metalca. Rezultati ekipe iz grada podno Rudnika nisu u skladu sa kvalitetom koji imaju igrači Metalca i to je u Javor Matisu svima jasno. Radi se o ekipi koja zna šta hoće što je potvrdila pobedom protiv Zlatibora u prošlom kolu i Milovan Milović insistira na tome da igra može da bude slabija ali borbenost i želja ne smeju da izostanu.

Povredom Josovića svoje mesto u startnoj postavi pronašao je Nenad Sević. Mesto pored leve aut linije je pripalo njemu i on maksimalno koristi svaki minut proveden na terenu. Pored toga što obavlja defanzivne zadatke, veoma često se nalazi i na protivničkoj polovini. Poznaje ekipu Metalca, nema dilemu da njega i saigrače očekuje neizvestan meč iz kog će pokušati da izvuku maksimalan učinak.

Stručni štab će imati određenih kadrovskih problema jer su pod znakom pitanja Cvetković i Amani, a Đerića sigurno neće biti u ekipi zbog parnih žutih kartona. Utakmicu će suditi Srđan Jovanović a pomagaće mu  Goran Božović i Nenad Radoičić. Utakmica se igra u nedelju na Gradskom stadionu u Gornjem Milanovcu sa početkom u 13 sati.

You may also like...