Narodna stranka: Bojkot je način da osvojimo slobodu

UŽICE-Srbija se danas deli na one koji će i one koji neće izaći na izbore 21.juna,rekao je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić govoreći u Užicu o razlozima za bojkot i zašto je on najvažnija politička odluka koju građani donose danas.

„Bojkot je sprečavanje potpunog razaranja Srbije i naše budućnosti.Ako izađemo na izbore dajemo im podršku da nastave da rade sve što su i do sada radili.Bojkot je i deligimitizacija vlasti,jer u tom slučaju neće imati legitimitet posle izbora i narod će pobediti jedino ako 21.juna ostanemo kući“ ,naglasio je Aleksić.

foto.zoomue

Aleksić je naveo i da ima veliki problem sa kolegama iz opozicije koji smatraju da je izlazak na izbore vid borbe protiv režima.

„Mi smo to već probali.Bili smo na izborima 2016. godine,bili smo u Skupštini i nismo uspeli ništa da promenimo.Tako ni oni neće uspeti ništa.Jedino rešenje je bojkot i mislim da su i građani svesni toga“,poručio je Aleksić u razgovoru sa Užičanima na štandu Narodne stranke na Gradskom trgu.

“ Bojkot je jedini način da se kaže ne i da jasno pokažemo da postoji granica preko koje ne možemo i da se mora zaustaviti korupcija i sve vrste zloupoterba ovog režima. Bojkot je način da osvojimo slobodu“, rekla je poverenica Narodne stranke u Užicu Ivana Parlić.

You may also like...