Najuspešniji Užičani dobili priznanja (VIDEO)

UŽICE – Danas je u bašti Gradskog kulturnog centra priređen prijem za najuspešnije Užičane u 2020. godini – doktore nauka, najbolje radnike PU Užice i Vatrogasno spasilačkog bataljona, najbolje radnike javnog sektora, sportiste i nagrađene novinare među kojima je i novinar ZOOM-a Slobodan Simić.

Novinar Slobodan Simić dobio je u oktobru 2020. godine specijalnu nagradu na regionalnom festivalu Pres Vitez za prilog o rabadžajima Braći Laković iz Nove Varoše koji ga je izdvojio među uspešne Užičane.

Slobodan Simić
Foto: ZooMUE

„Priznanje Grada mi je od velikog značaja pre svega jer je prvo i zato što je od grada u kom sam odrastao. To znači da sam postigao nešto u svom radu i da moj rad vredi“, rekao je novinar ZOOM-a Slobodan Simić.

Među Užičanima koji su dobiuli priznaje za doktorski rad je i profesorka strukovnih studija na Akademiji Zapadna Srbija Užice Miroslava Jordović Pavlović.

„Danas smo slavili znanje i veštinu koji su retki u surovom vremenu. Za to smo s edugo godina borili i istrajali na putu do cilja“, rekla je Jordović Pavlović.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.