Na Zlatiboru završen prvi turnir košarkaške ABA 2 lige (VIDEO)

ZLATIBOR – Na Zlatiboru je uspešno završen prvi turnir košarkaške ABA 2 lige u okviru koga je odigrano četiri kola sa 24 utakmice, što ga preporučuje da u toku ove sezone bude organizator još jednog turnira ili same završnice ove sezone.

Sportski direktor ABA lige Milija Vojinović kaže da je saradnja između učesnika u organizaciji ovog turnira bila odlična i da je u svet otišla pozitivna slika o Zlatiboru i ABA ligi.

„Nije lako organizovati takmičenje u ovako teškim uslovim s obzirom da smo svi opterećeni pandemijom, ali strogi protokoli su se ispoštovali. Ne mogu ništa da obećam, ali ćemo razmisliti da Zlatibor opet bude domaćin jednog od predstojećih turnira, kao i same završnice u kojoj će se igrati plej-of i plej-aut“, istakao je Vojinović.

Sve utakmice odigrane su u renoviranoj hali Turističko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru.

Direktor Turističko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru Nikola Novaković izjavio je da su on i svi njegovi saradnici izuzetno ponosni što su posle 24 odigrane utakmice položili ovaj prvi test.

„Definitivno smo dokazali da je „balon“ sistem pravo rešenje. Iskreno se nadam da se u martu ponovo vidimo sa svim ekipama na ovoj planini“, zaključuje Novaković.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.