Na Čuku bez publike (VIDEO)

IVANJICA – Javor Matis u 26. kolu Superlige u subotu od 16 časova dočekuje Čukarički, a zbog Korona virusa tribine će biti prazne.

Javor Matis već deset kola ne zna za pobedu. Šest puta su poraženi, četiri puta su odigarli nerešeno ali pobede nema pa nema. Otežavajuća okolnost pred utakmicu sa izuzetno dobrom ekipom Čukaričkog je odluka Vlade Republike Srbije o zabrani prisustva gledalaca na fudbalskim utakmicama a sve u cilju prevencije i zaštite od širenja Korona virusa. Čukarički je ekipa iz vrha tabele, uloga favorita svakako pripada njima ali Bondžulić smatra da nema nepobedivih ekipa. Situacija je takva kakva je, nema panike i drame jer ima još dosta da se igra. Ekipa je drastično promenjena u svim linijama i potrebno je vreme da se sve kockice slože. U jednom trenutku Javor Matis se odlepio od ekipa iz donjeg dela tabele a lošiji rezultati u poslednje vreme vratile su neizvesnost. I pored toga Bondžulić gaji veliku nadu da će serija loših rezultata biti prekinuta baš protiv Čukaričkog.

Ivan Rogač je tokom zimske pauze pojačao redove Javor Matisa i povreda ga je omela da od samog starta nađe svoje mesto u prvoj postavi. Vremenom je povreda postala prošlost i Rogač je pojačao konkurenciju u timu. Zna da je situacija teška ali daleko od toga da je bezizlazna. Pobeda protiv Čukaričkog bi sve promenila i dala bi igračima podstrek za još bolje igre i rezultate u nastavku prvenstva.

Zbog poznate situacije sa Korona virusom atmosfera na stadionima širom Srbije će biti kamerna jer neće biti publike. Utakmica između Javor Matisa i Čukaričkog igra se u subotu od 16 časova, a glavni sudija je Novak Simović iz Lovćenca. Pomagaće mu Nikola Đorović iz Kragujevca i Miloš Simović iz Lovćenca.  

You may also like...