Mića Mićić najuspešniji Užičanin 2018. godine

UŽICE – Mića Mićić, predsednik Nadzornog odbora MPP „Jedinstvo“ A.D. Sevojno i predsednik grupacije „Jedinstvo“, koja zapošljava 1.115 radnika i koja je angažovana na mnogim gradilištima u zemlji i inostranstvu proglašen je za najuspešnijeg Užičanina 2018. godine u izboru redakcije Užičke nedelje. Zbog poslovnih obaveza, Mićić nije prisustvovao uručenju nagrade.

Foto: Danas

Acu Stojanoviću iz kompanije „Zlatiborac“ je dodeljena nagrada za privrednika godine, dok je za preduzetnika godine poglašen Mirko Filipović, vlasnik  „Ribosporta MM“.

Za posvećenost nauci priznanje je dobio dr Vladimir Paunović, koji je trenutno na postdoktorskim studijama u Cirihu i koji se na priznanjuu zahvalio video-porukom, a za javni angažman dr Radmila Smiljanić, lekarka u Službi za transfuziju Opšte bolnice Užice.

Mr Aleksandar Dimitrijević, akademski slikar i likovni pedagog, nagrađen je za  kulturni doprinos, a za doprinos razvoju kulture Muzička škola „Vojislav Lale Stefanović“, koja je osnovana pre 43 godine.

Gordana i Goran Paunović su nagrađeni za promociju folklornog nasleđa i organizaciju Međunarodnog dečjeg festivala folklora „Licidersko srce“, a Milun Ćitić, vozač u „Bečej-prevozu“, proglašen je za radnika godine.

Košarkaš Nikola Otašević je proglašen za sportistu godine, a Blagoju Gukiću – Glanču je pripalo priznanje za doprinos razvoju užičkog sporta.

Za ambasadora Užica je proglašena Mila Filipović, novinarka koja godinama živi i radi u Čikagu i koja se takođe video-porukom zahvalila na priznanju, dok je specijalna nagrada za životno delo u novinarstvu pripala Milutinu Jovičiću Luju.

Na svečanosti, koja je sinoć održana u užičkoj skupštini i kojom je Užička nedelja obeležila 25 godina postojanja, priređen je prigodan program u kome su učestvovali učenici Muzičke škole „Vojislav Lale Stefanović“ i Baletskog studija „Marija Maga Magazinović“.

Redakcija Užičke nedelje je dodelila nagrade Užičanima trinaestu godinu zaredom.

Danas

 

You may also like...