Maksimalno do kraja (VIDEO)

POŽEGA – Sloga gostuje u Loznici i nada se dobrom rezultata i pored toga što se njihov domaćin grčevito bori za opstanak.

Posle kiksa Budućnost Krušika u Lajkovcu Sloga je uspela da se domogne drugog mesta jer je u jednoj od najboljih i najefikasnijih utakmica odigranih u poslednje vreme savladala dobru ekipu Jedinstvo Puteva 5:3. Za gledaoce ništa lepše dok treneri baš i ne misle tako. Jedinstvo Putevi su u dva navrata vodili, bili mnogo bolji rival u prvom poluvremenu ali i pored toga nisu ostvarili prednost. Gradimir Grujičić je bio nezaustavljiv za odbranu Užičana pa im je napadač Sloge četiri puta tresao mrežu. Za Trenera Sloge Jovana Nikitovića je ta utakmica ad akta, jer su misli već okrenute ka narednom protivniku, Loznici.

 

U ekipu se posle pauze zbog parnih kartona vraćaju Nikolić i Žilović pa će odbrana Sloge biti kompletna. I pored toga Požežane ne očekuje lak meč jer je Loznica osvojenim bodom u Priboju produžila nadu da može da opstane u srpskoj ligi zapad, i ova utakmica im je pitanje života i smrti. Pobedom se ta nada produžava, porazom klize u zonu. Sloga ni u jednoj utakmici do sada nije kalkulisala pa je sigurno da neće ni u subotu na Lagatoru, a meč počinje u 16.30.

ZooM

 

You may also like...