Krenuti u novu seriju (VIDEO)

IVANJICA – Fudbaleri Javor Matisa traže pobedu protiv Žarkova koja bi ih ostavila u samom vrhu tabele.

Javor Matis je posle za neke očekivanog ali svakako neočekivano visokog poraza od Metalca uspeo da se bar malo konsoliduje i u kombinovanom sastavu odigra nerešeno protiv Radnika. Nakon penala dalje je otišao superligaš a Ivanjičani se okreću svom primarnom cilju a to je da od sledeće sezone na stadion pored Moravice non stop dolaze superligaši. Za početak ostvarivanja tog cilja biće potrebno da se savlada naredni protivnik a to je ekipa Žarkova. Radi se o dobroj ekipi koja se nalazi u sredini tabele ali to ponekad ne mora da znači ništa. Tufegdžić će od svojih igrača tražiti maksimalnu koncentraciju i angažovanost jer ova tri boda nemaju cenu.

Debitant u ligi je pored Metalca jedina ekipa koja je uzela skalp Javor Matisu pa će ovo biti prilika da im se pruži revanš. Nemanja Milovanović kaže da se pozitivan duh u ekipi ne dovodi u pitanje a da će biti velika borba, biće. Svi moraju biti na to spremni i vredni igrač sredine terena traži od svojih saigrača i sebe više od 100%.

Sem Kornelijusa Tufegdžić i Milović imaju sve igrače na raspolaganju. Najspremniji idu na teren a navijači s’ pravom očekuju novu pobedu. Utakmicu će suditi Novosađanin Nikola Radaković a pomažu mu Atila Harmat iz Subotice i Ivan Mikalački iz Zrenjanina. Meč se igra u nedelju od 13 sati.

You may also like...