Krajem maja otvaranje Ribarskog naselja

PRIBOJ-Nakon završene prve faze radova na izgradnji Ribarskog naselja na Potpećkom jezeru,  u Beogradu je potpisan novi ugovor o finansiranju između Turističke organizacije Priboj i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, koji omogućava nastavaka radova u završnoj fazi.

Ministarstvo ovaj projekat finansira sa 6.000.000,00 dinara sa PDV, a u završnoj fazi predviđeno je da Ribarsko naselje postane jedna kompaktna celina, gde će ribari i ljubitelji prirode imati sve neophodne uslove za boravak. Predviđeno je postavljanje još dva bungalova i njihovo kompletno opremanje, postavljanje dodatnog mobilijara, nabavka ribarskih čamaca i multifunkcionalnih pontona, kao i postavljanje rasvete od Ribarskog naselja do magistralnog puta.

Početak radova očekuje se odmah nakon izbora izvođača radova na tenderu, a svečano otvaranje Ribarskog naselja, kada će ugostiti i prve ljubitelje ribolova, krajem meseca maja. Izgradnjom ovog svojevrsnog kompleksa na Potpećkom jezeru, obogaćena je turistička ponuda Priboja, iskorišćeni su prirodni potencijali i lepote ovog kraja, a ljubiteljima ribolova i prirode ponuđen je adekvatan sadržaj za okupljanje i boravak u prirodi,navodi se na sajtu opštine Priboj.

You may also like...