Jubilej FK „Sloga“

POŽEGA – FK „Sloga“ iz Požege prošlu godinu je okončao bez dugovanja, a najviše novca iz budžeta otišlo je na stipendije igrača kao i plate svih trenera, od seniorskih do mlađih kategorija, rečeno je na Skupštini Kluba koja je održana u Požegi.

Govoreći o finansijskom izveštaju za prošlu godinu predsednik Kluba Ivan Radović je rekao da je potrošeno nešto više od 19 miliona dinara i dodao da trenutna pozicija na tabeli ne zadovoljava rukovodstvo Kluba, ali da ambicije i u ovoj godini ostaju iste – plasman u viši rang.

FK „Sloga“, ove godine slavi 100 godina postojanja pa je na Skupštini odlučeno da u Organizacionom odboru za proslavu jubileja budu predsednik opštine Požega Đorđe Nikitović, Miroslav Kovačević, načelnik opštinske uprave, Aleksandar Đurić, privrednik, Vasilije Čarapić, direktor ED Požega i Ivan Radović.

Skupština FK „Sloga“

Oni će u narednom periodu pripremiti predlog proslave, koja će trajati od jula meseca, pa do jeseni. U planu su turniri, svečana akademija, koncerti, a razmatra se i štampanje monografije Kluba.

Inače, Skupština je počela minutom ćutanja za dvojicu članova Skupštine, Miroslava Karića Pepu i Radivoja Štulovića, koji su preminuli između dva zasedanja.

You may also like...