Josip Ristanović na čelu Slobode

UŽICE – Josip Ristanović izabran je na večerašnjoj Skupštini  za predsednika Upravnog odbora fudbalskog kluba Sloboda.

 

Prva od bezbroj dilema koje muče ljude bliske fudbalskom klubu Sloboda, konačno je rešena. Pre večerašnje Skupštine moglo se čuti bezbroj kombinacija na temu ko će biti najhrabriji i preuzeti Slobodu u situaciji kada je na crno-crvenom brodu  toliko rupa, da ih je nemoguće pozatvarati. Mnoštvo sastanaka, koje su držali članovi komisije svaki put su ostajali bez rešenja da bi dan pred Skupštinu, Josip Ristanović preuzeo vruć krompir i u narednom periodu ga čeka „pakao“.

Ristanović je za svoje najbliže saradnike izabrao Branka Beševića kao njegovog zamenika dok je Borko Pavlović potpredsednik zadužen za mlađe kategorije. Ovaj Upravni odbor je izabran za period 2015.-2018. ali će se po završetku prvenstva znati kojim putem klub ide.

Prvi zadatak koji stoji pred novoizbranim rukovodstvom je kako ojačati ionako slabašan igrački kadar. Da li će i na koji način uspeti da privole potencijalna pojačanja da dođu u Užice pokazaće vreme, ali je veoma jasno da to neće biti nimalo lako. Pored toga kasni se sa početkom priprema, a 16 osovjenih bodova iz jesenjeg dela obećavaju grčevitu borbu za opstanak.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.