FK Sloboda dočekuje Bežaniju (VIDEO)

UŽICE – Fudbaleri Slobode u prvoj utakmici prolećne sezone dočekuju ekipu Bežanije. Meč se igra sutra od 17 časova na Gradskom stadionu.

Sloboda se pred početak druge polusezone nalazi na 10 poziciji sa 18 poena, dok je Bežanija dvanaestoplasirana sa 17 poena. U Slobodi očekuju tešku utakmicu, jer su u prvom meču u Beogradu primili četiri gola.

„Biće jako teško, znamo kako smo se proveli u Beogradu. Nismo imali ni vremena da se uigramo, ali nam ne treba mnogo da pokažemo šta znamo, mislim da imamo kvalitet“, kaže Nikola Vučković.

Šef stručnog štaba Goran Đukić ističe da je Bežanija direktni konkurent za opstanak u ligi, ali da generalno Sloboda ima problem sa svojim timom. On je naveo da je od  jesenjeg dela prvenstva iz tima otišlo sedam standardnih igrača, a došlo je novih šest: Marko Cicović, Dužan Tamindžić, Miloš Živanović, Filip Karadarević, Vladimir Stanimirović i Bogdan Žbanov.

„Momci koji su došli još se nisu uklopili, još nismo svesni njihovih kvaliteta, a tek ćemo ih videti na prvenstvenoj utakmici. Jedno su trening i hvaljenja, a drugo je prvenstvo. Jedna pripremna utakmica je prošla gde nisam baš zadovoljan, ali ne smemo da tražimo alibi u promenjenoj ekipi, ni u sudiji, ni u pratećim faktorima, već samo u sebi. Menjaćemo taktiku“, zaključuje Đukić.

 

 

 

You may also like...