Košarkaši Slobode na domaćem terenu protiv Akademika (VIDEO)

UŽICE – Košarkaši Slobode u okviru 22. kola Druge muške lige dočekuju u hali Veliki Park u subotu u 17 časova Akademik iz Srbobrana.

Ekipa iz Srbobrana se bori za opstanak u ligi, pa u užičkom klubu očekuju tešku i neizvesnu utakmicu.

„Oni dolaze veoma motivisani, jer im gori pod nogama. Mi smo se sve dogovorili kako ćemo nastupiti i nadam se da ćemo doći do nove pobede“, kaže Stefan Simić, dok Sava Trajković podseća na neugodno gostovanje u Srbobranu.

 „Neugodna su ekipa, igraju na energiju, mi smo u prvoj utakmici gubili 10 razlike na poluvremenu, ali smo nekako priveli utakmicu kraju u našu korist. Fokusiraćemo se na sanaciju naših problema iz utakmice sa Novim Pazarom“, navodi Trajković.

Trener Vladimir Lučić kaže da će ova dva dana iskoristiti da dobro odrade skauting, a i da su upitni Matija Žunić koji nije trenirao sedam dana zbog povrede kolena i Pavle Jokić koji je pod temperaturom.

Iz tima očekuju podršku publike, koja je neophodna da bi ostvarili pobede u naredna tri kola i već tad osigurali ulazak u viši rang. Do kraja prvenstva je ostalo pet utakmica.

„Ja bih najviše voleo da u naredna tri kola osiguramo ulazak. Moramo prvo da dobijemo Akademik, idemo u goste i Plani koja se bori za opstanak, voleo bih da utakmicom u Smederevskj Palanci završimo prvenstvo“, ističe Lučić.

 Na tabeli Druge MLS Sloboda je prvoplasirana, a u stopu ih prati Mladost iz Smederevske Palanke i Novi Pazar.

You may also like...