Donacije za odeljenje ginekologije

UŽICE – Privrednici iz Arilja i Požege obezbedili su donacije za odeljenje ginekologije užičke bolnice. Oni već po tradiciji obezbeđuju pelene, benkice i pokrivače za bebe, a sada su obezbedili i frižidere i bojlere.

Mila Lečić iz Arilja, u ime privrednika i građana, zaahvalila se svima koji učestvuju u  akcijama. „Ovim donacijama uspećemo da našim ženama obezbedimo bolji tretman. U akciju prikupljanja pelena i tekstilnih proizvoda uključila su se i deca iz vrtića. Akcija se širi i nadam se da ćemo i na ovaj način pomoći dolazak na svet naše dece“, istakla je Lečić.

Foto: Infoera

Vladimir Polić, iz Arilja donirao je dva frižidera od kojih je jedan za odsek steriliteta i fertiliteta  radi čuvanje lekova na nižim temperaturama, a drugi je namenjen odeljenju neonatologije.

Mladenko Mihailović, predstavnik preduzeća Termorad iz Požege koje se bavi 25 godina proizvodnjom bojlera rekao je da su u užičkoj bolnici sa lepim zadatkom kako bi poboljšali uslove na odeljenju ginekologije i porodilišta.

„Zadovoljstvo je što možemo da doniramo proizvode sa ciljem stvaranja što boljih uslova pacijentima. Nadam se da će u budućnosti biti još ovakvih akcija, ali da će se i druge naše kolege odazvati“, rekao je Mihailović.

Načelnik odeljenja ginekologije dr Milena Aćimović zahvaljujući se na donaciji objasnila je da će bojleri biti na odeljenju gde leže porođene žene i da će im to olakšati i ulepšati prve dane roditeljstva.

Infoera

You may also like...