Đilas: Odluka o izlasku opozicije na izbore posle Glavnog odbora DS-a (VIDEO)

UŽICE – Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je na stranačkom skupu u Užicu da će ujedinjena opozicija odluku o izlasku na izbore u aprilu doneti nakon sednice Glavnog odbora Demokratske stranke.

“Demokratska stranka ima tokom vikenda Glavni odbor na kome će doneti tu odluku,a nakon toga ćemo se zajedno sastati,dogovoriti i konačnu odluku DS,SSP,Pokreta za preokret i Narodne stranke saopštiti uskoro zajedno građanima Srbije”, rekao je Đilas u Užicu.

Đilas se osvrnuo i na kampanju koja se, kako je rekao, poslednjih dana vodi u medijima i u kojoj se objašnjava da je Dijana Hrkalović došal u MUP Srbije i za dve godine uspela da sama formira klan Veljka Belivuka, organizuje narko kartele, prisluškuje predsednika i da niko iz ove države to nije primetio.

“Postoje samo dve mogućnosti. Jedna da je Dijana Hrkalović zaista sama to uradila i da su svi ti ljudi u službama toliko nesposobni da nikada niko ništa nije otkrio. Druga mogućnost ,koja je i realna, je da je sve to što je rađeno Dijana Hrkalović radila sa svim tim ljudima koji je danas optužuju. Tvrdim da je ova vlast u sprezi sa kriminalom i mi ćemo u narednih 6 meseci intenzivirati našu borbu i zatvoriti napokon jedno strašno poglavlje u istoriji Srbije,a onda će svi oni za to odgovarati.Ja vam to ne obećavam,ja vam to garantujem “, poručio je Dragan Đilas u Užicu.

Pored predsednika  Stranke slobode i pravde Dragana Đilas , u razgovoru sa građanima Užica učestvovali su i zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, potpredsednici Marinika Tepić  i Dejan Bulatović i predsednik GrO Užice Aleksandar Veselinović.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.