Dinamičnije protiv Dinamika (VIDEO)

UŽICE – Posle poraza od Novog Pazara košarkaši Slobode u Velikom parku dočekuju Dinamik.

Biće to prilika da mlada ekipa iz Užica još jednom odmeri snage sa ekipom koja je u ovoj sezoni igrala ABA 2 ligu, i pokuša da je iznenadi kao što je to uradila u 17.kolu Košarkaške lige Srbije. Bilo je neizvesno i u prvoj utakmici Superlige kada su se sastaleove dve ekipe, a Dinamik je utakmicu slomio u trećem periodu koji je dobio rezultatom 33:17.

Dinamik u Užice stiže posle dve vezane pobede nad Novim Pazarom u Pendiku i pred svojim navijačima protiv Tamiša. Sloboda u negativnom nizu od pet uzastopnih poraza, ali ako se uzme u obzir da užički superligaš ovo takmičenje koristi za razigravanje mlađih igrača, to i nije neuspeh. Ovaj rad bi trebalo da dođe na naplatu u narednoj sezoni i to je put kojim treba da se ide. Lučić nema dilemu ko je favorit u ovom meču, odlično poznaje ekipu iz Beograda, i napominje da ne treba zaboraviti da su oni ove sezone igrali na dva fronta. Ekipa sa dosta kvalitetnim pojednicima, sa Kutlašićem koji je najbolji strelac sa 12.3 poenom po utakmici i Petrom Rakićevićem koji postiže preko 5 aststencija po meču.

Petar Marić je jedan od najiskusnijih igrača Slobode, u svakoj utakmici daje svoj maksimu i svojim zalaganjem pokazuje kako se treba boriti za dres svog kluba. Centar Užičana smatra da ukoliko se budu složile sve kockice, Dinamik može pognute glave da napusti Veliki park.

Utakmica se igra u nedelju od 17 sati.

You may also like...