Demokratska stranka pozvala građane da se vakcinišu

UŽICE – Resorni odbor za zdravstvo Demokratske stranke pozvao je članove stranke i sve građane Srbije da se što pre vakcinišu.

Oni navode da im je potpuno jasno da mere koje su trenutno na snazi ne čine apsolutno ništa na suzbijanju epidemije i da su konfuzne, neefikasne i potpuno zbunjujuće, te da mere tima koji navodno rukovodi borbom protiv epidemije, ne samo da nisu uspele da je ukrote, nego se broj zaraženih i preminulih “ustalio” na jako visokom, opasnom, nivou.

“Od početka tvrdimo da se tzv. Krizni štab ne sme sastojati od “stručnog” i “političkog dela”. Tu “stručni deo” služi samo za pokriće odluka političara, koje su sve samo ne stručne. Već smo predlagali, nekoliko puta da se uvede totalni “lock out” u trajanju od tri sedmice, uz masovnu i sveobuhvatnu vakcinaciju“, rekli su iz Demokratske stranke.

Oni kažu da je krajnje vreme da svi građani Srbije najozbiljnije shvate šta sami za sebe i svoje najbliže mogu da urade.

„Vakcinišite se, ne postoji drugi izlaz. Nema nikakvog čarobnog štapića. Slike tragičnih stanja u crvenim zonama i umrlice mladih ljudi očito ne uzbuđuju previše ljude koji tvrde da vakcine štete ili da virusa nema. Lekarska komora i Srpsko lekarsko društvo moraju da odgovaraju zašto ne sankcionišu lekare koji se ponašaju antimedicinski. Nije sloboda mišljenja lagati u medijima. Građani se ne smeju dezinformisati i sluđivati teorijama svetskih zavera, a takvima se ne sme dozvoliti pristup medijima“, saopšteno je iz Demokratske stranke.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.