Borac u 1/8 finala Kup-a (VIDEO)

UŽICE – Golovima Jovanovića i Kneževića Borac izborio plasman u naredno kolo Kupa Srbije.

Foto: Dragan Karadarević

Fudbaleri Slobode su završili takmičenje u Kupu Srbije. Oni su poraženi na svom terenu od Borca iz Čačka, pred 400 gledalaca rezultatom 2:1.

Sve je dobro počelo za Slobodu. Igrao se 11. minut kada je lopta dosla do Peličića, na 18 metara od gola. Usledio je jak i precizan udarac u levu stranu Bajićevog gola i na semaforu je stajalo 1:0.

Borac je preuzeo kontrolu nad igrom, imao veći posed što je rezultiralo izjednačenjem u 32. minutu. Perišić se ubacio po levoj strani, odlično centrirao i pogodio Jovanovića koji je samo poturio nogu i savladao nemoćnog Đurića. Nastavili su Čačani da pritiskaju, pa su posle odlične akcije u 41. minutu poveli. Perišić je počeo akciju, Zoćević odlično provukao loptu do Kneževića koji rutinski reaguje i dovodi Borac do vodstva od 2:1.

U nastavku utakmice Borac je imao dve odlične prilike da preko Kneževića i Lima Kruza reši pitanje pobednika ali napadači čačanskih zebri nisu dobro reagovali a sve to je moglo skupo da ih košta u 88. minutu kada je Đorđević očajno reagovao u prilici koja je bila bolja od penala. Ostao je sam na 16 metara, mogao je da bira šta da radi a on se odlučio za udarac koji je bio preslab za Bajića. Na kraju je ostalo 2:1 i Borac zasluženo odlazi u 1/8 finala Kupa Srbije.

You may also like...