Bez straha na favorita (VIDEO)

IVANJICA – Javor Matis gostuje Partizanu koji je izraziti favorit ali treba imati u vidu činjenicu da je šampion malo“potrošen“ od duela sa Olimpijakosom.

Javor Matis je startovao pobedom u novom prvenstvu savladavši Borac iz Čačka minimalnim rezultatom, 1:0. Prvo kolo je uvek puno neizvesnosti a kada se tome doda i podatak da je rival prvi komšija onda je zadatak još teži.Ni Javor Matis ni Borac nisu blistali na stadionu pored Moravice ali su domaći igrači uspeli da kazne jednu grešku gostujuće ekipe i tako ubeleže prva tri boda.

Srđan Vasiljević je zadovoljan odnosom svojih igrača u derbiju ali sve to mora biti mnogo bolje u narednom kolu jer ime kao i snaga protivnika obavezuje na tako nešto. Partizan je aktuelni šampion, u seriji je od 39 utakmica bez poraza a mogućnost iznenađenja treba tražiti u tome da su crno beli imali izuzetno težak meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa.

Vuk Mitošević je jedan od igrača od kojih umnogome zavisi igra Javor Matisa. Igrač sredine terena koji mnogo radi, a u odsustvu Cvetkovića dosta toga pada njemu na pleća. Imao je idealnu priliku protiv Borca kada je oduzeo loptu Mitiću ali nije bio koncentrisan u samoj završnici pa se nije upisao u strelce već u prvom kolu. Od utakmice protiv Partizana nema strah već naprotiv, želju da se u dobroj atmosferi u što boljem svetlu predstave beogradskoj publici.

Partizan je jedina ekipa u Super ligi protiv koje Ivanjičani nemaju pobedu a sigurno se ne bi bunili da rezultat bude identičan kao u sezoni 2013. kada je u Humskoj bilo 0:0. Tada su poslednju put uzeli bod crno belima dok su u preostalih 6 utakmica doživeli poraze.

Utakmica 2. kola Super lige Partizan – Javor Matis igar se u subotu sa početkom u 19 sati.

You may also like...