Ambasador Bugarske:Olivera,Bugarska vas voli ! (VIDEO)

UŽICE- Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević organizovala je prijem za atletičarku Oliveru Jevtić ,ambasadora Bugarske Radka Vlajkova i njegove saradnike na kome je razgovarano o napadu koji se dogodio na srpsku atletičarku na maratonu u Sofiji.

Ambasador Bugarske u Srbiji Radko Vlajkov istakaoje da je ova zemlja teško podnela incident koji se desio i preneo je velike pozdrave i podršku Oliveri  od Vlade Bugarske .

“Olivera,Bugarska vas voli ! Preduzeli smo sve mere da počinilac bude uhapšen,istraga je u toku ,a nakon nje sledi sudski postupak u kome će on biti okrivljen za huliganstvo i nanošenje telesnih povreda”,izjavio je ambasador Vlajkov.

Olivera Jevtić se zahvalila na podršci  Bugarskoj ,kao i svom gradu Užicu.

“Puno mi je srce jer sam zahvaljujući na žalost ovom nemilom događaju,dobila nove prijatelje u Bugarskoj.Takođe sam videla koliko imam prijatelja i u svom gradu ,koji su mi podrška u ovom trenutku.Hvala svima,koji su uz mene “,istakla je Olivera Jevtić,koja je najavila i da će deo priprema za Olimpijadu odraditi u Bugarskoj ,što je samo jedan gest ove zemlje u znak podrške zbog incidenta koji je doživela u Sofiji.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević naglasila je da osuđuje svaki vid nasilja i istakla d aće Olivera,kao i svi drugi sportisti,uvek imati podršku grada .

“Olivera nas je na desetine puta učinila svojim sportskim uspesima ponosnim što smo Užičani.Grad je i u ovoj situaciji sa njom i dobili smo kompletnu informaciju od ambasadora Vlajkova i njegovih saradnika vezanu za incident u kome je povređena Olivera”,rekla je gradonačelnica Užica.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.