Sloga sa novim sponzorom u nove pobede

POŽEGA – Rukometaši Sloge su na izbornoj Skupštini, uz novo ime dobili i nove organe upravljanja. Klub će se ubuduće zvati RK Sloga ZMART Force.

Novi upravni odbor imaće 11 članova, od toga četiri iz redova novog sponzora, islandske firme ZMART Force. Dosadašnji predsednik Dejan Stojčić ostaje na čelu klub, dok je za potpredsednika izabran Srđan Spasojević, predstavnik srpskog ogranka islandske kompanije. Članovi UO su Sigurdur Arnarson, vlasnik kompanije Zmart Force, Miloš Milović, Branko Nikolić, Boban Markićević, Aleksandar Stojčić, Ilija Božić. Imena preostala tri člana biće uskoro poznata i to dva sa Islanda i jedan predstavnik belgijske kompanije „Carmeuse“. Za sekretara kluba imenovan je Miroslav Tamburić, dok su u Nadzornom odboru Branko Filipović, Saša Jovičić i Zoran Vujović.

Predsednik UO Dejan Stojčić, u svom obraćanju članovima Skupštine, izrazio je zadovoljstvo  na ostvarenoj saradnji sa islandskom kompanijom ZMART Force i zahvalio novim članovima sponzorskog pula na prepoznavanju RK Sloga kao partnera u narednom periodu.

Na Skupštini je predstavljen i novi dres kluba. Boje i dalje ostaju iste, plavo – bele, a na dresu su ispisana imena sponzora, na prednjoj i na leđnoj strani. Prvo zvanično predstavljanje novog dresa biće u sredu 7. juna, na polufinalu kUP-a Srbije, u Gornjem Milanovcu, sa ekipom beogradske Crvene Zvezde. Utakmiča počinje u 20,30 a Uprava kluba je obezbedila i besplatan prevoz za navijače.

Srđan Spasojević, predstavnik novog sponzora RK  Sloga Zmart Force, rekao je da je „kompanija koja posluje u velikom delu sveta, prvenstveno u Evropi, a bavi se dizajnom, IT tehnologijom, odlučila da ovo ulaganje u požeški rukomet bude u skladu sa poslovnom politikom kompanije da se deo ulaganja usmeri u šire društvene interese“ , a da interesovanje islandske kompanije datira od gostovanja RK Sloga na Islandu, gde su se požeški rukometaši predstavili kao „ jedan srčan tim koji je podigla ekipa ljudi, koja je uložila veliki entuzijazam , ne očekujući interes od tog  svog ulaganja“. Istakavši da je pred starim novim klubom tek proces dovođanja na nivo, procenjeno u naredne tri godine, kada bi RK Sloga  Zmart Force mogla biti ravnopravan partner jakim evropskim klubovima u SEHA ligi.

Predsednik UO Dejan Stojčić, u svom obraćanju članovima Skupštine, izrazio je zadovoljstvo  na ostvarenoj saradnji sa islandskom kompanijom ZMART Force i zahvalio novim članovima sponzorskog pula na prepoznavanju RK Sloga kao partnera u narednom periodu.

Foto: M.Nikolić

Na Skupštini je predstavljen i novi dres kluba, uz prepoznatljivu plavo belu boju, a na dresu su ispisana imena sponzora, na prednjoj i na leđnoj strani.

Prvo zvanično predstavljanje novog dresa biće u sredu 7. juna, na polufinalu KUP-a Srbije, u Gornjem Milanovcu, sa ekipom beogradske Crvene Zvezde. Utakmiča počinje u 20,30 a Uprava kluba je obezbedila i besplatan prevoz za navijače.

Autor: M.Nikolić-pasaz.rs

You may also like...