Ekipa “CEST LA VIE“ pobednik turnira “Više od igre“

IVANJICA – U saradnji sa Košarkaskim savezom Srbije, opštinom Ivanjica, Sportskim savezom Ivanjice i mnogobrojnim sponzorima, OKK ‘’Ivanjica’’, u okviru Roda prvenstva u basketu 3×3, organizovao je turnir ‘’Više od igre’’ koji je okupio 18 ekipa iz čitavog regiona.

IL-3x3-vise-od-igre-organizatori Ekipa ''Cest La Vie'' pobednik turnira 3X3 ''Više od igre''

Turnir je za mlađe kategorije igran u petak i subotu na terenima u parku i sportskoj hali u Crnjevu, dok je seniorski turnir organizovan na montažnim “Roda“ terenima koji su bili postavljeni na trgu ispred Doma kulture.

Turnir je otvorio predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.

  • Dragi sportisti, poštovani gosti i sugrađani zadovoljstvo mi je da vas u ime opštine Ivanjica pozdravim i poželim vam pre svega prijatan boravak u našem gradu. Ivanjica i danas potvrđuje da je grad sporta i da teži samom vrhu u organizaciji sportskih manifestacija. Fudbaleri Javora već su proneli slavu širom naše zemlje a posebno smo ponosni na činjenicu da je i košarka krenula istim stazama i danas će naš grad ugostiti najbolje basketaše iz regiona. Ovaj prestižni turnir zdušno je podržala čitava lokalna zajednica pre svega vodeći računa o razvoju i pospešivanju sporta kao jedinog ispravnog puta kojim treba da idu naši mladi naraštaji. Košarkaški klub Ivanjica ostvarenim rezultatima i organizacijom prestižnih sportskih manifestacija podiže košarku na viši nivo i imaće uvek podršku lokalne samouprave.-rekao je Lazović i predstavio proslavljenog košarkaškog asa, Nenada Krstića, promotera turnira u Ivanjici.

IL-3x3-vise-od-igre-otvaranje Ekipa ''Cest La Vie'' pobednik turnira 3X3 ''Više od igre''

Krstić je pozdravio prisutne sportiste i publiku, poželeo im uspeh na terenu a u nastavku obradovao mališane fotografišući se sa njima.

IL-3x3-vise-od-igre-pobednici Ekipa ''Cest La Vie'' pobednik turnira 3X3 ''Više od igre''

Pobednici u deset kategorija turnira dobili su pehare, medelje, robne i novčane nagrade za koje su se pobrinuli organizatori i priljatelji turnira: Košarkaški savez Srbije, Sportski savez Ivanjice, Mimis doo, pekara Izvor, Nikoli doo, Union Biro, agencija Četverac, Karapandžić doo, Tref Calze, RS line petrol, kafe Bon Ami, kafe Hermes-Smiley, Spektar Plus, Naša Pekara, Golijska ledena, MG 93, Kancelarija za mlade Ivanjica, Hotel Park, kafana Pod trešnjom, restoran Polovina LM.

You may also like...