Sevojničanima 120 parking mesta i tri kilometra asfalta (VIDEO)

SEVOJNO – U Sevojnu su u toku radovi na asfaltiranju sedam parkinga i tri kilometra ulica za šta je Vlada Srbije izdvojila 18,5 miliona dinara, rekao je predsednik opštine Sevojno Ivan Marić.

„Biće postavljeno 1700 kvadrata asfalta na sedam lokacija na kojima ćemo dobiti od 110 do 120 parking mesta. Na svakom parkingu će biti i mesto za invalide, a parking se neće naplaćivati“, naveo je Marić.

On je podsetio da je sredstvima Vlade Srbiji, koje je u predizbornoj kampanji obećala potrpedsednica Vlade Zorana Mihajlović, završeno asfaltiranje i 400 metara Ulice Milivoja Marića prema Aksentijevićima i 400 metara puta u Spalovićima.

„Za asfaltiranje su pripremljene i Sokolska ulica u dužini od 550 metara u kojoj je JP Vodovod zamenio 1200 metara azbestnih cevi i 200 metara Ulice Gavrila Principa. Ovih dana očekujemo da izvođač radova počne skidanje starog asfalta i postavljanje 400 metara novog u Ulici Braće Nikolić. Kasnije će biti urađeno i 150 metara asfalta u Đerićima, a potom i u naselju Rujevac“, rekao je Marić.

Izvođač radova su Putevi Užice.

You may also like...