Reči podrške Mame Vong Užičanima

UŽICE-Na adresu gradonačelnika Užica Tihomira Petkovića stiglo je pismo podrške iz daleke, a nama bratske Kine, od više puta dokazane prijateljice Užica i Užičana Mame Vong. Pismo vam prenosimo u celosti:

Dragi đaci i učitelji,

Kako se pandemija virusa širi Srbijom mi izražavamo našu duboku pažnju i zabrinutost zbog situacije u vezi sa virusom, s obzirom da mi vrlo dobro znamo kroz šta upravo vi sada prolazite. Naša deca iz Jihai grupe su nacrtali nekoliko fotografija prenoseći na taj način svoj blagoslov na sve vas.

Mama Vong takođe veoma brine o Vama i moli Vas da vodite računa o sopstvenoj zaštiti , da nosite maske kada ste napolju i da izlazite samo u slučaju preke potrebe.

Duboko prijateljstvo između Jihai i Srbije je kao i čelično prijateljstvo između Kine i Srbije što će se i potvrditi tokom vremena. Mi ćemo lično uvek biti tu uz Vas i uvek ćemo biti pri ruci da Vam pomognemo u borbi protiv izazova koji Vas prate.

Upravo sada, epidemiološka situacija u Kini je u osnovi pod kontrolom i ide na bolje. Mi verujemo da će Srbija smoći snage da se zajedničkim snagama uspešno u ranoj fazi bori protiv virusa.

Iskreno Vaša
MAMA VONG
JIHAI OBRAZOVNA GRUPA

You may also like...