Prijepoljci pomažu Novi Pazar

PRIJEPOLJE – Prijepoljski privrednici uputili su donaciju kovid bolnici u Novom Pazaru u kojoj je posteljina i zaštitna oprema.

Prijepoljci još uvek pamte poplave koje su ih zadesile 2010. godine i nisu zaboravili novčanu pomoć koju je grad Novi Pazar tada poslao, kao i pomoć pazarskih privrednika žiteljima grada na Limu koji su donirali belu tehniku, nameštaj, tepihe, garderobu.

Posteljinu i zaštitnu opremu vrednu 700 hiljada dinara, koja je poslata novopazarskoj kovid bolnici, platili su prijepoljski privrednici.

„Kada je teško bilo građanima Prijepolja pomoć je stizala iz Novog Pazara. Ovo je primer da se dobro dobrim vraća. Novi Pazar je postao regionalni kovid centar koji opslužuje pacijente iz Sjenice, Raške, Tutina tako da mi na ovaj način ne pomažemo samo građanima Novog Pazara već i drugima“, kaže privrednik Elvin Banjica.

Iz Klastera tekstilaca kažu da su se za nabavku posteljina odlučili nakon razgovora sa direktorom bolnice i glavnom sestrom, koji su zbog velikog broja bolesnika iskazali potrebu za donacijom te vrste.

Pomoć iz Prijepolja stigla u novopazarsku bolnicu, foto: www.ppmedia.rs

I ovog puta sloga i saradnja prijepoljskih privrednika dosla je do izražaja  u nabavci materijala do sada su učestvovali Ćatić company, Ml doo, Dantex  a svoje uplate najavile su i druge firme.

Besplatno šivenje  u svojim pogonima uradile su firme Grandteks, ML doo, Konik, Stileks i SZR Biljana Jovanović. Ovom isporukom se akcija ne zavrsava, ukoliko bude viška sredstava za nabavku materijala, posteljine koje sašiju će biti isporučene bolnici u Prijepolju.

PP Media

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.