Prezentovan projekat rekonstrukcije Zdravstvenog centra Užice


UŽICE- U prisustvu predstavnika Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice, JP “Užice razvoj” i grada Užica firma “Set Šabac” prezentovala je projekat rekonstrukcije Zdravstvenog centra Užice. Projekat je prikazan u 3D formatu, tako da su prisutni imali priliku da vide kako će posle kompletne rekonstrukcije izgledati ovaj bolnički kompleks.

Za sredu 2. februar zakazan je sastanak Komisije za planove u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, gde bi trebalo da bude usvojen urbanistički projekat za kompletnu rekonstrukciju Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice,navodi se na sajtu grada Užica.

foto.grad uzice

Nakon usvajanja urbanističkog projekta stiču se uslovi za podnošenje zahteva za lokacijske uslove i izradu projekta za građevinsku dozvolu.

Rekonstrukcija i dogradnja Zdravstvenog centra i Opšte bolnice Užice jedan je od najvećih projekata koji će kroz četiri godine biti realizovan u Užicu. Sama vrednost radova koja je procenjena na oko 80 miliona evra i rok od četiri godine dovoljno govore o obimu radova koji će biti izvedeni. Ovo praktično znači da će cela bolnica biti rekonstruisana, a biće izgrađeno i novih sedam do deset hiljada kvadratnih metara. Kada radovi budu završeni Zdravstveni centar Užice će, kako je najavljeno, dobiti status Kliničko bolničkog centra,navodi se na sajtu grada Užica.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.